Superbrends: Fijat najbolji domaći brend

- -
0

Superbrands_Serbia_LogoKompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) dobitnik je glavne nagrade „Golden Superbrands” koju dodeljuje organizacija Superbrands za najbolji brend u Srbiji, kao i prve nagrade za korporativni brend u pojedinačnoj kategoriji „Automobilska industrija”.

„Veoma smo ponosni na nagrade, jer one predstavljaju potvrdu našeg velikog truda i ulaganja. Fiat Automobili Srbija jedan su od stožera srpske privrede, a kao jedinstveni domaći proizvođač automobila, sa jedinim domaćim proizvodom u automobilskoj industriji, modelom Fiat 500L, ušli smo u društvo onih zemalja koji proizvode automobile za ceo svet. Radujemo se novim poslovnim uspesima i ubuduće ćemo se truditi da ostanemo najbolji brend u Srbiji“, rekao je Geri Klark, komercijalni direktor FAS-a.

Superbrands predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova radi povećanja informisanosti o brendingu i promoviše tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici. Superbrands je ove godine po drugi put organizovan u Srbiji, a u izboru je učestvovalo približno 1600 srpskih brendova podeljenih u 34 kategorije u zavisnosti od sektora u kom posluju.

Nagrade koje je, osim nagrade Corporate Superbrands Serbia 2012-2013, FAS dobio za svojih pet godina postojanja dodatno potvrđuju njen značaj za srpsko društvo, ekonomiju, ali i kvalitet proizvoda. Privredna komora Srbije je dodelila kompaniji priznanje za Najbolji korporativni brend iz Srbije 2012. Takođe, ulaganje i briga o kadrovima rezultirala je dobijanjem Nagrade za poslodavca godine 2012, koju dodeljuje Nacionalna služba za zapošljavanje.

Nema komentara

Odgovorite