Stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju

- -
0

csu centar za strucno usavrsavanjeCentar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Kragujevac u saradnji sa Gradskom upravom drugu godinu zaredom, od 9. do 15. januara organizuje manifestaciju „Januarski dani“.

Manifestacija je posvećena prosvetnim radnicima osnovnih i srednjih škola sa područja Šumadijskog i Pomoravskog okruga, s ciljem da ponudi što veći broj kvalitetnih programa, u periodu trajanja zimskog raspusta. Ove godine Centar za stručno usavršavanje u ponudi ima osam akreditovanih programa stručnog usavršavanja – „Robotika virt-lab“, „Izrada školskog sajta“, „Kako pripremiti školski i lični plan stručnog usavršavanja“, „Savremeni metodički pristup u realizaciji vežbi i praktične nastave“, „Kako raditi sa roditeljima“, „Autonomija nastavnika i učenika u nastavi stranih jezika“, „Školska biblioteka – mesto saradnje nastavnika i učenika“ i „Digitalni film kao sredstvo motivacije učenika i nastavnika“.

Predavanja će se održavati u Turističko ugostiteljskoj školi „Toza Dragović“, „Politehničkoj školi i Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ i sva počinju od 10 časova. Najveći broj akreditovanih programa stručnog usavršavanja biće održan 12. i 13. januara u TUŠ „Toza Dragović“.

Nema komentara

Odgovorite