STOPIRANA ANKETA! Ne želimo da obmanjujemo Kragujevčane

- -
3

Portal Ritam grada imao je nameru da sprovede anketu na kakvu podršku građana Kragujevca trenutno mogu da računaju političke stranke i pokreti, ali se, nečasnim ponašanjem aktivista nekih od tih organizacija anketa pretvorila u farsu.

Iz tih razloga Ritam grada odlučio je da anketu prekine, a rezultati, koji bi mogli da posluže samo za obmanjivanje građana, naših čitalaca, ostaće neobjavljeni.

Nije tajna kako su politički internet “aktivisti” zlopotrebili priliku da se čuje glas naroda. Generisali su lažne IP adrese kako bi glasali više puta za svoju stranku.

Na snimku ekrana se vidi i po više desetina, a u nekim trenucima je bilo i po nekoliko stotina glasova u razmaku od par desetina sekundi.

Zbog toga smo odlučili da anketu prekinemo, a rezultati, koji bi mogli da posluže samo za obmanjivanje građana, naših čitalaca, ostaće neobjavljeni.

Mi ćemo se i dalje truditi da opravdano poverenje čitalaca, ostanemo dosledni, nezavisni i objektivni. Stavove političkih aktera u Kragujevcu, kako smo i najavili, uskoro ćete moći da saznate kroz serijal tekstova na Vašem Ritmu grada.

3 Komentara

  1. Mislite necasnim ponasanjem vaseg portala koji je u sekundi dodavao po par hiljada glasova nekim vama “bliskim” kandidatima? :D

Odgovorite