SSP: Pismo gradonačelniku – Stevanoviću i Uroševiću mesto u vlasti

- -
1

Povodom konferencije za medije, na kojoj je saopšteno da Zajedno za Šumadiju i Srpski pokret obnove u Kragujevcu planiraju političko delovanje pod zajedničkim nazivom „Kragujevačka opozicija“, Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde oglasio se otvorenim pismom gradonačelniku.

U psimu, koje prenosimo u celosti, SSP poziva Dašića da “u vlast uzme” i dvojicu lidera ZZŠ i SPO.

“Retke su prilike kada se opozicja odlučuje na ovakav potez, ali osećamo duboku potrebu da Vam se lično obratimo.

Najljubaznije Vas molimo da uslišite jučerašnje vapaje i primite u vlast stanke Zajedno za Šumadiju Veroljuba Stevanovića i Srpski pokret obnove Milana Uroševića.

U slučaju da niste imali vremena da ispratite jučerašnje obraćanje javnosti ova dva “doktora doktrine političke doslednosti”, obaveštavamo Vas da ste tu mogli pre svega da čujete nepregledne pohvale Vama, Vašoj stranci i naravno “bezgrešnom i svemogućem” Aleksandru Vučiću.

Srdačnim rukovanjem sa Veroljubom Stevanovićem, zagrejali ste srce bivšeg gradonačelnika i bivšeg člana više stranaka (SPO, SDPO, DSS, G17, DS, ZDRAVE SRBIJE) i on je pri tome konačno shvatio da Vi nemate nikakve veze sa politikom Radomira Nikolića, da ste stvorili odklon od te politike nemešanja u svoj posao Vašeg kuma, i da je sada to potpuno novi koncept sa novim licima i novom politikom.

Molimo Vas uzmite ih vlast, jer gde je 74 odbornika većine, naćiće se mesta za još 11.

U prilog Vašem razmišljanju da se odlučite na ovaj potez ide i činjenica da 6 odbornika koji su bili na listi „Svi na ovu stranu“ već pružaju bezrezrvnu podršku Vašoj viziji Kragujevca.

Učinili bi ste veliku uslugu pre svega građanima Kargujevca koji bi prestali da uživo prate cirkus o tome da su Veroljub Stevanović i poslanik Srpske napredne stranke Milan Urošević opozicija u ovom gradu. Vrapci na grani su shvatili nakon izbora 21. juna ove godine, da su sve stranke koje su učestvovale bile jeftine marionete naprednjačkog političkog inžinjeringa”, navodi se u otvorenom pismu SSP gradonačelniku Kragujevac.

1 komentar

  1. Ovakav poltronski cin od satrane Stevanovica i Urosevica ni je neocekivan. Sta trazi Verko vise u politici kada je na pragu devete decenije zivota a ovaj drugi dolazi iz stranke ciji clanovi mogu da zauzmu mesta u dva kombija. Koga oni uopste predstavljaju? Naravno i ovi sto su na vlasti nisu mnogo bolji, pa iako se spajtase bice da je serpa nasla poklopac!!

Odgovorite