SRAMOTA: Čaviću polupali automobil!

- -
11

Auto CavicAutomobil najboljeg srpskog plivača, Milorada Čavića, jutros je polupan, ali, kako kaže, ništa mu nisu ukrali, već su samo demolirali staklo i retrovizore.

– Dobro jutro, Srbijo! – napisao je slavni plivač kao komentar uz fotografiju polupanog automobila koju je objavio na društvenoj mreži “tviter”.

Posle nekoliko minuta usledilo je i objašnjenje.

– Što je najgore, bilo je šta za uzeti, ali su kulturno ostavili sve na svom mestu… Samo mi razvalili prozore i retrovizore – požalio se Čavić i dodao da se sve dogodilo u Kragujevcu, ali to ništa ne znači jer se takve stvari dešavaju svuda.

– Bilo je u Kragujevcu, ali se dešava svuda, jbg! I dalje volim što sam ovde! Dešava se i u Los Anđelesu i u Tokiju – napisao je Čavić.

cavic legenda

11 Komentara

  1. Cavke legendo, da znas da ce krivci biti kaznjeni, svrati na pivo kad si u prolazu. pozdrav od ekipe sa klupice :)

  2. Imbecili bolesni isti oni koji samaraju decu po ulici grebu automobile u Fiatu i na svaki nacin zele da naskode imidzu grada. Ovo treba ne kazniti vec proterati na pusto ostrvo daleko od sveta.

  3. ovo je vandalizam i ko je to uradi i treba da bude kaznjen. ali,ne znam zasto doticni gospodin aca odmah proziva radnicki? moje dete tamo trenira plivanje, i ne poznajem nikog u ovom klubu ko je sposoban da uradi ovako nesto. tamo se ne vaspitavaju buduci huligani, vec buduci sportisti i plivaci!

  4. to se svima moglo desiti,toga je i on sam svestan.ali mislim da ovo nije slucajno,cavke stavi prst na celo.a da je sramota za KG-ac ,pa i nije u zivotu sve svasta desava i mnogo gore stvari ovo je sitnica.moglo je da bude i beogradu,los andjelesu,tokiju ali to ne bi ni pominjali ,jer nije bitno.

  5. Nista nije sluajno,danas su neki treneri zapretili svojm clanovima,ko ode kod Cavica na trening moze slobodno da uzme ispisnicu.Pa ljudi on je NAS Olimpijac a ne oni,neznam sta toliko imaju protiv njega.Sramota!

    • Nikola, ajde malo pojasnite koji su to neki treneri zapretili svojim clanovima i ko to ima nesto protiv Cavica. pa, on jeste legenda! To niko ne moze da mu ospori!

Odgovorite