Slađan Rakić i Alternativa sa meštanima naselja Petrovac uredili školsko dvorište

- -
0

Alternativa, Kragujevačka Inicijativa i Nova Snaga, nastavila je sa radnim akcijama u naseljima u kojima su meštani ukazali na probleme sa kojima se suočavaju i sada su uredili školsko dvorište u naselju Petrovac.

Slađan Rakić, na čelu aktivista Alternative, uz pomoć donatora i meštana Petrovca obezbedio je sve što je potrebno za podizanje žičane ograde iza gola zbog bezbednosti dece, krečenje zgrade škole i drugih prostorija, farbanje klackalice i klupice, kao i sečenje stabala i košenje.

Celodnevni zadatak zajedno su sproveli aktivisti Alternative i meštani Petrovca, uz veliku pomoć najmlađih. Dugogodišnji problem na koji su ukazivali sada je rešen, ali su u planu i dodatne faze uređenja dvorišta teretanom na otvorenom, besplatnim internetom i osvetljenjem.

Alternativa će nastaviti da rešava, u skladu sa svojim mogućnostima, veliki broj problema u različitim delovima grada, a inicijativa za ovu akciju upravo je nastala u okviru kampanje “Prijavi problem u svom naselju” po predlogu Jelene Jovanović iz naselja Petrovac.

Nema komentara

Odgovorite