SevdahBABY, Igor Garnier, Cavin Viviano i Mata na „Šumadija sajmu“

- -
2

Kragujevac će i ovoga puta biti meta događaja u kojem će poklonici elektro-pop i haus zvuka moći da uživaju uz neke od najpoznatijih DJ imena. Naime, na uzbudljiom muzičkom događaju, 1. decembra, na „Šumadija sajmu“ nastupiće SevdahBABY, Igor Garnier, Cavin Viviano i Mata.

Organizator je kragujevačka organizacija „Vibe“, uz podršku MTV-a, grada Kragujevca i JAZAS-a.

Organizatore smo pitali da nam kažu nešto više o povodu za ovaj događaj.

Cilj naše organizacije je da kroz zabavu i druženje ukaže na postojeće probleme mladih i da kroz svoje aktivnosti da doprinos u rešavanju istih, u ovom slučaju na 1. decembar – Svetski dan borbe protiv side. Naš rad sastoji se i od raznih edukativnih akcija, velikog broja aktivista i volontera, animacija i najveće žurke godine. Ovim projektom želimo da pružimo najbolje druženje, ali da kroz to zajednički učinimo nešto dobro. Zbog toga je povod za organizovanje baš ovakve žurke jedan pokušaj da se i u naš grad prenesu energija i vibracije najvećih muzičkih manifestacija, najpoznatijih evropskih gradova.

Šta je to novo i posebno da ovu žurku čini najvećom i izdvaja je od ostalih žurki?

– Ono po čemu se ova žurka razlikuje jeste kvalitet. Sve je na najvišem mogucem nivou, počevši od bine, spektakularne scenografije, ozvučenja, animacije, do najboljih izvođača koji redovno nastupaju na najzvučnijim i najpoznatijim žurkama i festivalima. To je prva Club&Dance žurka u regionu koja se sastoji od DANCE arene, ali i CLUB delova za opušteniji provod, kao što su dva VIP dela i zona CLUB stolova koji se dobiju uz rezervaciju. Na žurci će biti niz animacija koje nisu viđene u našem gradu.

Karte se mogu kuputi na prodajnim mestima: Marabu, Barbarossa, Carpe Diem, Mademoiselle, kao i putem „Facebook“ stranice.

U saradnji sa organizacijom „Vibe” poklanjamo Vam 5×2 karte. Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime, broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs sa naslovom Vibe.

Imena dobitnika biće objavljena u sredu, 28. novembra, u 13 sati.

2 Komentara

 1. Dobitnici karata su:
  Jelena dimitrijevic,
  Aleksandra Prijovic,
  Marko Petrovic,
  Milan Jovanovic i
  Bojana Pantic.

  Dobitnici ce o nacinu preuzimanja biti obavesteni sms-om.

Odgovorite