Saopštenje policije povodom nanošenja teških telesnih povreda maturantu

- -
11

policija znackaJuče oko 9 sati, u Kosovskoj ulici, udarcima palicom teško je povređen S. J. (19) iz Kragujevca. U kafe piceriju „Tabasko“ utrčala su dvojica muškaraca sa kapuljačama na glavi i prišli stolu za kojim je S. J. sedeo sa drugaricama. Jedan od njih mu je palicom, koju je nosio sa sobom, zadao više udaraca po glavi i telu, dok je drugi sprečio devojke da priđu i da ga zaštite. Kada su videli da je S. J. u besvesnom stanju napadači su pobegli, a Služba hitne medicinske pomoći je povređenog prevezla u Klinički centar u Kragujevcu, gde je konstatovano da je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Napadača, za koga se sumnja da je palicom naneo povrede S. J., policija je brzo identifikovala. Radi se o D. R. (20) iz Kragujevca, koji se trenutno nalazi u bekstvu i za njim se intenzivno traga.

Policija radi na identifikovanju drugog učesnika ovog događaja, koji je D. R. pomogao u izvršenju krivičnog dela. Nakon pronalaženja, prema obojici će biti preduzete sve zakonom propisane mere, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

11 Komentara

  1. Nikada mi nije bilo jasno zasto se u ovakvim vestima ne objavi puno ime i prezime, pa cak i fotografija lica za kojima se traga, posto su vec u pitanju punoletna lica… Pa mislim da bi ih pronasli duplo brze, jer bi ih sigurno neko prepoznao…

  2. И ја незнам која им је то фора. Објавите бре име и презиме кад је пунолетан

  3. Koliko je taj” D.R” trebao još da prebije i ubije pa da bude u zatvoru, pošto već ima dobar dosije.Takve treba ili u zatvor ili na lečenje a ne da Nam stradaju nevina deca!Ima li nekog da razmišlja o tome ili mi kao roditelji treba da uzmemo zakon u svoje ruke?

  4. Taj isti “mangup”,mada bi ga pre nazvao delikventom,je prošle godine,takođe učeniku POLITEHNIČKE ŠKOLE, udarcem pesnicom,polomio nos!!! Učenik sa polomljenim nosem i Stefan jako dobri drugari- SLUČAJNOST ili ????

  5. taj ucenik sto je dobijo batine i on nije zlatan poznat je po upotrebi narkotika a i ta devojka sto je sve to zamutila zakuvala namestila njix dvoje de je sad u toj prici

  6. Gospodine”niko” ne znam odakle vam ta informacija da je povređeni korisnik narkotika?Dali ste mu vi bili nabavljač kada to pišete?Nemojte pisati nešto napamet a što nije tačno.Dečko se bori za život ni kriv ni dužan i zamislite sebe samo na njegovom mestu pa će Vam se samo ostalo reći!

  7. Gospodine niko! uz taj ndimak ti jos pristaje i nista.Tvoj komentar je nebitan i minoran,posto pises o Stefanu napamet,nebulozno,nepovezano i bez smisla!verovatno si na necemu!?

Odgovorite