“Sajam zdravlja” u petak i subotu

- -
0

Na kragujevačkom “Šumadija sajmu” sutra će (petak 12. oktobar) biti otvoren treći po redu dvodnevni “Sajam zdravlja”, koji organizuje kompanija “Dream Factory”, uz podršku lokalne samouprave.

Na ovoj preventivno-promotivnoj, prodajnoj i manifestaciji edukativnog karaktera predstaviće se oko 50 izlagača među kojima su zdravstvene ustanove, farmaceutske kuće, kompanije zdrave hrane, medicinske opreme, udruženja.

Posetioci Sajma zdravlja imaće prilike da urade besplatne analize šećera u krvi, merenja vitaminsko mineralnog statusa, venske cirkulacije, krvnog pritiska, pregled gustine kostiju i kože i dobiju savete lekara, farmaceuta, nutriconista.

“Grad Kragujevac nam je pomogao ne samo finansijski, već svojim savetima i iskustvom da napravimo koncept sajma koji je jedinstven u Srbiji. Pored Nade Macure i Suzane Mančić, na Sajmu zdravlja u Kragujevcu predavanje o ishrani imaće vodeći nutricionista na Balkanu Mr sci. Kenan Mandra, po čijem su se programu mnoge poznate ličnosti oslobodile viška kilograma. Predstaviće se Čigota sa programom “Čigotica“ koji je namenjen gojaznoj deci uzrasta od 12 do 18 godina, a kozmetičke kuće savetovaće naše sugrađanke kako da na najbolji način neguju svoje lice”, rekao je Dejan Veljković, vlasnik “Dream Factory”.

On je dodao i da su za posetioce obezbeđeni sajamski popusti.

Vrata sajma otvaraju se oba dana u 10, a zatvaraju u 20 sati. a ulaz i parking su besplatni.

Nema komentara

Odgovorite