Sajam privrednih vozila od 10. do 12. oktobra u Kragujevcu

- -
0

Na Šumadija sajmu se u periodu od 10. do 12. oktobra održava Sajam privrednih vozila „Transtek 2019“, na kojem će biti predstavljeno više od 80 različitih modela vozila renomiranih svetskih brendova.

Organizator sajma je kompanija “Politek” iz Kragujevca, koja ovu manifestaciju organizuje uz podršku Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga i Šumadija sajma.

Izlagači na sajmu su najpoznatiji svetski brendovi lakih dostavnih vozila, tegljača i kamiona, kao što su Mercedes-Benc, Folksvagen, Iveko, FIAT, Reno, Isuzu, Fuso, Volvo, MAN, Skanija…

Program priključnih vozila predstaviće Šmic Kargobul, Švarcmiler, Kegel, Kasborer, Vielton, dok će program opreme predstaviti Termo King, Otani, Long Marč, CVS i drugi.

Na sajmu će, pored klasičnih rešenja i najpoznatijih brendova u oblasti transporta i programa dodatne opreme, biti predstavljene i inovacije u ovom sektoru, kao što su Lifting sistem koji omogućava dostavnim vozilima s klasičnim tovarnim sandukom i ceradom podizanje visine tovarnog prostora sa standardnih 2,3m na 2,6m.

Istovremeno, u oblasti opreme za nadogradnju teretnih vozila biće predstavljen „Space Master”, najnoviji model najpoznatijeg evropskog proizvođača „spavajućih“ kapsula “Poni”.

Sajam će okupiti i predstavnike finansijskih organizacija, proizvođača opreme, referentnih institucija, a prateći program sajma će kroz prezentacije i panel diskusije biti prilika za razmenu iskustava i sticanje novih saznanja o aktuelnim trendovima u ovoj oblasti.

Nema komentara

Odgovorite