Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija

- -
1

„Sajam obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija“, održaće se od 20 do 22. aprila na Šumadija sajmu u Kragujevcu i okupiće brojne visokoškolske ustanove i škole.

Kroz neposredan kontakt sa predstavnicima škola-izlagača učenici i roditelji moći će da se upoznaju sa obrazovnim profilima i smerovima koje srednje škole nude i tako lakše pronađu pravo zanimanje i smer budućeg školovanja.

Na Sajmu će biti prisutni brojni poslodavci, agencije za zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, koji će u tom trenutku imati potrebe za određenim radnim mestima od sezonskih poslova do poslova sa stalnim radnim odnosom.

Preduzetništvo i inovacije će se ove godine predstaviti kako u izlagačkom delu, tako i kroz prateći program Sajma.

Jedne od tema koje će se naći na pratećem programu sajma jesu i okrugli sto na temu „Podsticaj razvoja inovacija u privredi“ koje organizuje Regionalna privredna komora, zatim tema „Dualno obrazovanje“, Start your way up conference – Udruženje preduzetnika „MLADI“…

Radno vreme sajma 20. i 21. aprila je od 10 do 18 časova, a u subotu 22. aprila od 10 do 15.

Ulaz i parking su besplatni.

1 komentar

  1. umesto posla, gladan narod ce naici na mnostvo reklama. upisite svoje dete ovde i platite samo toliko… zasto ne ukinete biro ???

Odgovorite