Sajam čokolade sledeće godine u Kragujevcu

- -
0

U Kragujevcu će od 17. do 19. marta naredne godine biti održan Sajam čokolade, kafe i toplih napitaka.

sajam-cokolade

Kroz različite promocije, prezentacije, radionice i prodaju brojni domaći i strani proizvođači i uvoznici predstaviće najnovije trendove u industriji čokolade, kafe i čajeva, a umetnici će na svoj način različitim tehnikama predstaviti sve čari čokoladnog i kafe artizma.
Obožavaoci čokolade, kafe, čajeva i ostalih toplih napitaka biće, kako najavljuju organizatori, u prilici da dožive nezaboravno iskustvo kroz nove ukuse i nova saznanja.

Sajam je prodajno izložbenog karaktera.

Na Šumadija sajmu će se predstaviti proizvočači i distributeri iz oblasti konditorske industrije iz zemlje i inostranstva, proizvodjači i distributeri čokolade i kafe, uvoznici, proizvodjači i distributeri opreme za poslastičarstvo, prateće opreme za kafiće, barove i HoReCa
sektora, predstavnici poslastičarske industrije, prateći proizvodi kao što su čajna peciva, mleko, creamersi, voda, sirup, šećer, kakao i drugi dodaci za kafu i čaj. Sajam čokolade,kafe i toplih napitaka uključiće sve kompanije, institucije i udruženja koja se bave
ugostiteljstvom, istraživanjem, obukom, konsalting uslugama i sertifikacijom toplih napitaka i pratećih proizvoda.

Takmičenje kulinarskih majstora u radovima od čokolade, marcipana, šećera i festivalskih torti pružiće profesionalcima i posetiocima nesvakidašnji doživljaj.

Nema komentara

Odgovorite