„Ruski Gugl“ – Yandex posetio kragujevačku kompaniju Location4me

- -
0

„Ruski Gugl“ – Yandex posetio je Srbiju sa namerom da istraži naše tržište za mnoga njihova rešenja, a prvenstveno za početak planiraju da stave akcenat na Yandex geo-lokacijske servise koje pokrivaju mape, navigaciju, parking, taxi i gradski prevoz.

„Bilo nam je veliko zadovoljstvo i čast što nas je Yandex kontaktirao i rešio da nas poseti. U toku njihove trodnevne posete Kragujevcu imali smo veliki broj uspešnih sastanaka sa predstavnicima grada i ovom prilikom želim da se zahvalim gradonačelniku Radomiru Nikoliću koji je prepoznao značaj dolaska Yandexa u Srbiju, u Kragujevac i mogućnost dugoročne saradnje između grada i ovog IT giganta. Sastanci su održani i sa članovima gradskog veća (Gordana Damjanović, Nedeljko Manojlović, Minja Obradovic), Snežanom Milisavljević – direktorkom gradske turističke organizacije Kragujevca kao i Dušanom Petkovićem, direktorom parking servisa.
Veoma smo zadovoljni posetom Yandexa i želimo im puno uspeha u Srbiji, a naš grad očekuju mnoga iznenađenja“ – izjavio je Nikola Nešić suvlasnik kompanije Location4me.

Yandex mapa Srbije nije već duže vreme ažurirana, a Yandex je najavio novo ažuriranje u toku narednih mesec dana i naglasili su da su njima najbitniji korisnici i da se nadaju da će korisnici interneta u Srbiji da koriste Yandex mapu i uvide sve prednosti njihovog sistema tj. zašto su lideri u Rusiji, Turskoj i zemljama ruskog govornog područja. Yandex želi da ostvari sinergiju sa građanima Srbije, jer što je više aktivnih korisnika to su mape korisnije i bogatije informacijama.

Location4me, pored trenutno najveće baze turističkih atrakcija u Srbiji, u narednoj godini planira i izlazak na strano tržište. Ukoliko ima zainteresovanih domaćih investitora koji žele da učestvuju u širenju naše firme mogu nas kontaktirati putem mail-a office@location4.me“ – navodi Nikola Nešić.

Nema komentara

Odgovorite