Roditelji prepoznaju kvalitet! U “Aviončiću” još oko 200 mesta (VIDEO)

- -
0

Svaki drugi roditelj koga je Gradska uprava pozvala da izabere neki od privatnih vrtića odlučio se “Aviončić”.

Za samo četiri dana, od kada je Gradska uprava počela da poziva roditelje da se odluče za neki od privatih vrtića, “Aviončić” je upisao oko 100 mališana, a, kako ističu u toj privatnoj predškolskoj ustanovi, interesovanje ne jenjava.

“Spremni smo da primimo još oko 200 mališana. Ponosni smo što roditelji prepoznaju kvalitete “Aviončića” i biraju nas kao idealno mesto za boravak i prve obrazovne korake njihove dece”, kaže za Ritam grada glavna vaspitačica Aleksandra Radojković.

I roditelji se slažu sa ocenom da “Aviončić” nudi sve što je mališanima neophodno. Oni sa kojima smo razgovarali ističu da im je posebno bitno što je, za razliku od drugih, ovaj vrtić namenski građen, pa mališanima nudi pun komfor. Takođe, ocenjuju da ih je privuklo to što u “Aviončiću” radi 30 pažljivo odabranih vaspitačica.

“Posetili sam još nekoliko vrtića. Ono što me je iznenadilo je da se u modifkovanim prostorima nudi boravak za veliki broj dece. Odabrali smo “Aviončić” jer verujemo da je deci potreban prostor, da je bolje da budu nesputana. Dopalo nam se što je broj dece ograničen na 300. Čudi me da drugi u kućama od oko 200 kvadrata upisuju 100 do 150 mališana. Tom logikom u “Aviončiću” je moglo da stane bar 750 mališana. Drago mi je da ne rade tako. Mislim da smo za naše dete odabrali kvalitet”, rekao je za Ritam grada jedan od roditelja.

I zaista, prostor “Aviončića” nije improvizovan ni nehuman. Grupe dece su male, a svaka soba za boravak veličine je preko 100 kvadrata, opremnjena najsavremenijim sistemima za ventilaciju, osvetljena, uz sisteme za videonadzor i bezbednosnu opremu.

“Aviončić” je jedina predškolaska ustanova koja u potpunosti ispunjava sve propise iz pravilnika koji je donelo Ministarstvo prosvete.

Uz pažljivo odabrane vaspitače, mališanima u “Aviončiću” su na raspolaganju i psiholog, defektolog, stomatolog i lekar opšte prakse. Deci su, uz redovan program, na raspoaganju i besplatne školice engleskog jezika, sporta, crtanja i pevanja.

Nema komentara

Odgovorite