RITAM GRADA započinje serijal tekstova o političkim strankama i pokretima

- -
1

Bliže se redovni izbori za predstavnike građana u Skupštini grada Kragujevca. Ako se rokovi budu poštovali u našem gradu će ti izbori biti održani naredne, 2020. godine, ali nije isključeno da budu održani i ranije. Ritam grada već Vas je u anketi pitao za koga biste glasali da ti izbori budu održani sada, a planiramo da objavimo i seriju tekstova o kragujevačkim političkim akterima.

Jednom nedeljno ćete na Ritmu grada biti u prilici da pročitate šta stranke i politički pokreti u Kragujevcu planiraju da rade ukoliko im građani poklone poverenje.

Pitaćemo ih koji su po njima najveći problemi u Kragujevcu i kako planiraju da ih rešavaju. Šta misle o građanima koji nedeljama protesnom šetnjom izražavaju nezadovoljstvo? Nastojaćemo da dobijemo odgovore i na pitanja vezana za svakodnevni život građana, od funkcionisanja komunalnih službi, preko stvaranja ambijenta za otvaranje novih radnih mesta, do sporta i kulture.

Naravno, potrudićemo se da dobijemo najcelovitije odgovore na koji način različite političke opcije vide grad i građane i kakvu budućnost žele za Kragujevac.

1 komentar

Odgovorite