Reprogram za javnu rasvetu

- -
1

grb kragujevacČlanovi Gradskog veća dali su saglasnost na zaključenje Sporazuma o regulisanju duga za električnu energiju za javnu rasvetu na području Grada Kragujevca.

Na osnovu Odluke Upravnog odbora JP “Elektroprivreda Srbije”, gradu Kragujevcu je data mogućnost da dug za struju reprogramira na 24 rate, počev od ovog meseca, uz plaćanje redovnih mesečnih obaveza.

Reč je o neizmirenim obavezama za uličnu rasvetu na gradskom području na 324 merna mesta. Član Gradskog veća za komunalnu privredu Zoran Jovanović kaže da će time obaveze grada Kragujevca prema Elektrošumadiji biti dovedene u normalu, a time i održavanje javne rasvete u gradu:

Do sada se Elektrošumadija, kada je reč o problemima u delu ulične rasvete, branila time da nismo platili dospele račune za održavanje, što ćemo ovim Sporazumom regulisati, a samim tim i pitanje javne rasvete dovesti u normalu, rekao je Jovanović.

Jovanović je najavio  i da će u narednih petnaestak dana biti intenzivirani radovi u oblasti ulične rasvete u Gradu.

1 komentar

  1. Jeste, jeste… dok se vi setite da zamenite pregorele sijalice i prekinute kablove, dotle ćemo mi sami da kupujemo i nameštamo sijalice po banderama. Sram vas bilo!

Odgovorite