Razbojnik ranjen u pokušaju pljačke banke na Aerodromu

- -
4

aerodromU pokušaju pljačke banke u naselju Aerodrom, jutros oko 10 sati, ranjen je jedan od razbojnika i prevežen je u Urgentni centar.

Svedoci navode da je grupa mladića, maskirana „fantomkama“, pokušala da uđe u „Jugobanku“, u ulici Grada Karare, ali nisu mogli da otvore vrata.

Obezbeđenje je blokiralo bravu, oglasio se alarm, pa su se dali u beg. Tada se jedan od razbojnika okliznuo na stepenicama i pao.

Patrola policije, koja je bila u blizini, brzo je došla do banke, a začuli su se i pucnji iz oružja.

Kako saznajemo u Hitnoj pomoći, „ukazana je pomoć muškarcu koji se krio u stanu u ulici Vladimira Rolovića broj 19“. Vrata je, tvrde, otvorila policija, a vlasnik stana navodno nije znao ko je čovek koji mu se tu zatekao. Utvrđeno je da ima prostrelnu ranu butine, ali mu stanje nije opasno po život.

Radnici obezbeđenja banke su, inače, blokirali ulazna vrata jer su im dvojica napadača bila sumnjiva, a od ranije su pravili slična krivična dela.

Ranjeni pljačkaš banke se za sada brani ćutanjem i policiji ne iznosi detalje o razbojničkom napadu.

Izvor: Blic (N. R.)

4 Komentara

  1. Treba javno da se objave imena pljackasa da se zna ko krade na Aerodromu, jer je zadnjih meseci postalo nepodnosljivo koliko se dogodilo obijanja prodavnica i trafika, kao i razbojnistava.
    Sta treba jos da se dogodi pa da se nadlezni iz policijske uprave dosete i postave stalni pozornicki reon u naslju???

Odgovorite