Radnici JKP “Šumadija” krpe i nasipaju ulice

- -
1

Ekipe Javno komunalnog preduzeća “Šumadija“ započele su radove na sanaciji ulica koje su oštećene tokom obilnih kiša. Najveće probleme imaju žitelji neasfaltiranih ulica pod nagibom u prigradskim naseljima.

Najobimniji radovi, kako najavljuju iz Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove, biće izvedeni u MZ Bresnica gde će nekoliko poprečnih ulica koje se ulivaju u centralnu – Bresnički do, biti nasuto kamenim materijalom. Među prioritetima su Bokokotorska i Bresnička ulica.

U naselju Bresnica, ekipe JKP “Šumadija” saniraće i oštećenja u ulicama Slobodana Penezića Krcuna i Partizanskoj, koje će takođe biti nasute kamenim materijalom.

Kako je navedeno u toku su i radovi na asfaltiranju udarnih rupa u Cvetojevcu i na Kormanskom putu.

Služba signalizacije JKP “Šumadija“ obeležava horizontalnu signalizaciju u ulicama Kneza Mihaila, Atinskoj i Svetogorskoj. Istovremeno, obavljaju se radovi na popravci i zameni nedostajuće vertikalne signalizacije na svim gradskim saobraćajnicama.

Izlazeći u susret građanima, na državnom putu I B reda u naselju Dragobraća, na pešačkom prelazu kod osnovne škole, postavljen je stacionarni merač brzine, koji je od danas u funkciji.

1 komentar

Odgovorite