Putuj slobodno – PS TRAVEL, lako do avio karata i turističkih aranžmana

- -
0

Višegodišnje iskustvo u turizmu, kvalifikovanani saradnici i poverenje korisnika stvorili su turističku agenciju PS TRAVEL. Bilo da kupujete pojedinačne avio karte ili ste u potrazi za celokupnim turističkim aranžmanom PS TRAVEL će pronaći najbolju ponudu za Vas.

Na temeljima iskustva zaposlenih i idejama klijenata stvoren je mali kreativni tim čiji je glavni zadatak da ideje putnika sprovede u delo. Misija agencije PS TRAVEL je da svakom korisniku obezbedi kvalitet i sigurnost.

Posebna specijalnost PS Travela je prodaja avio karata za sve destinacije. Poseduju prvi i za sada jedini online pretraživač avio karta u Kragujevcu.

“Kod nas možete pronaći karte za ceo svet po najpovoljnijim uslovima. Smatramo da putovanja ne treba da budu privilegija pojedinaca, zato su jeftine avio karte naša primarna delatnost”, poručuju oz PS Travela.

Ali, ni to nije sve. PS Travel organizuje putovanja prema individualnim željama i potrebama klijenta tokom čitave godine. Ponuda obuhvata aranžmane za leto, zimu, daleke destinacije, individualna putovanja…

Veliki broj zadovoljnih putnika najbolja su preporuka za pouzdanost, efikasnost i profesionalnu uslugu PS Travela.

Ukoliko volite putovanja – uz PS Travel vaš jedini zadatak biće da osmislite destinaciju.

PS Travel se nalazi u Karađorđevoj 20, a na raspolaganju su Vam telefoni 034 31 64 31 i 065 560 34 19 kao i sajt pstravel.rs

 

Nema komentara

Odgovorite