Put Kragujevac – Batočina uprkos obećanjima i dalje nije otvoren

- -
1

Završena deonica autoputa Kragujevac – Batočina nije puštena za saobraćaj prošle nedelje, iako je direktor “Puteva Srbije” Zoran Drobnjak tako nedavno obećao.

Komentarišući navode Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture da ta deonica puta do sada nije otvorena jer “Putevi Srbije” nisu tom ministarstvu dostavili potpunu dokumentaciju za traženu izmenu rešenja o građevinskoj dozvoli, Drobnjak je 6. septembra ocenio da je “najvažnije da je put završen”, da će traženi papiri biti dostavljeni, te da će put biti otvoren “sledeće nedelje”.

Ta “sledeća nedelja” i kalendarski je okončana pre tri dana, ali potpuno novi asfalt i dalje čeka prve putnike, piše dnevni list “Danas”.

Pošto nema nikog da put proglasi otvorenim, Kragujevčani i dalje moraju da se na Koridor 10 uključuju vozeći samo jednom trakom.

U “Putevima Srbije” krajem prošle sedmice rekli su za Danas da otvaranje te deonice “sada zavisi od Ministarstva”.

1 komentar

  1. Bruka i sramota da toliko dugo prave taj autoput i da jos nije puste u saobracaj alu i ne zavrsen,jer treba da se poveze sa koridprm 10.Sigurno ce najmanje 10 godina da prodje kako bi se od navise Batocine do Koridora 10 izgradika druga traka.Medjutim tako je to u Srbiji gde crnogorci vladaju i prave srpske puteve (Drobnjak Djiraskovic…)

Odgovorite