Prva regionalana koučing konferencija u Srbiji

- -
0

coachingNajpriznatiji regionalni i svetski stručnjaci u oblasti koučinga, dispiline koja je posvećena razvoju životnih veština, okupiće se 5. marta u Beogradu u hotelu Radisson Blu na Prvoj regionalnoj koučing konferenciji koju organizuju „Erickson College International” i „Atria Group”.

Specijalni gost konferencije je gospođa Marilyn Atkinson, jedna od najpoznatijih profesionalnih koučeva na svetu, autor metodologije koučinga fokusiranog na rešenje i predsednica najuspešnije koučing kompanije u svetu Erickson College International.

Učesnici konferencije će imati mogućnost da prisustvuju interaktivnim radionicama koje su podeljene u dva programa. Jedan deo programa biće posvećen poslovnom koučingu i njegovoj primeni u biznisu, a drugi unapređenju veština trenera u oblasti koučinga.

Koučing konferenciju „Play a World Game“ su podržale kompanije koje su prepoznale koučing kao efektivan metod za razvoj korporativne kulture na svim nivoima, Vip mobile kao generalni sponzor konferencije i Bambi kao partner konferencije.

Takođe, najčitaniji kragujevački portal Ritam Grada jedan je od medijskih partnera Koučing konferencije „Play a World Game“.

Koučing se širom sveta uspešno primenjuje više od dve decenije kao praktičan i snažan alat za organizacioni i lični razvoj, a osnovni cilj koučinga je unapređenje rezultata i učinka klijenata u najrazličitijim poslovnim i životnim oblastima. Koučing ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha.

Za više informacija o programu, predavačima i prijavi posetite sajt: www.conference.erickson.rs.

Marilyn-Atkinson

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite