“Političko-fudbalska” privođenja u Kragujevcu

- -
6

policijaU toku privođenje pet osoba u dve paralelne akcije koje sprovode Uprava kriminalističke policije i Policijska uprava Kragujevac, saznaje RTS. Policija privodi Zlatka Milića i Žarka Biorca, osumnjičene da su političku organizaciju “Zajedno za Kragujevac” oštetili za oko 185.000 evra. U paralelnoj akciji, policija privodi Nebojšu Vasiljevića, Darka Stojanovića i Zorana Pavlovića, zbog sumnje da su FK “Radnički” oštetili za oko 500.000 evra.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije i Policijska uprava Kragujevac sprovode dve paralelne akcije u Kragujevcu, saznaje RTS.

Policija privodi Zlatka Milića, direktora političke organizacije “Zajedno za Kragujevac” i Žarka Biorca, vlasnika knjigovodstvenih agencija “AB2 i “Kont AB2”.

Oni su osumnjičeni da su zloupotrebom službenog položaja oštetili političku organizaciju “Zajedno za Kragujevac” za oko 185.000 evra, kolika je Milićeva protivpravna imovinska korist.

U paralelnoj akciji pod nazivom “Komšija”, kako saznaje RTS, policija privodi potpredsednika FK “Radnički 1923” i potpredsednika stranke “Zajedno za Šumadiju” Nebojšu Vasiljevića, generalnog sekretara tog kluba Darka Stojanovića i agenta FIFA Zorana Pavlovića.

Njih trojica su osumnjičeni da su zloupotrebom službenog položaja oštetili FK “Radnički” za oko 500 hiljada evra i u tom iznosu ostvarili protivpravnu imovinsku korist Pavloviću.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Radnički 1923 izdao je u oktobru saopštenje za javnost oko transfera Kostića.

IZVOR: RTS

[box]09:00 – U policiji je rečeno da su ova hapšenja rezultat rada antikorupcijskog tima koji je u Kragujevcu boravio dva ipo meseca.  Pošto su privedeni visoki gradski funkcioneri, gradonačelnih Kragujevca Veroljub Stevanović zakazao je za danas u 10 časova konfreneciju za novinare.[/box]

[box]09:55 – Određeno policijsko zadržavanje do 48 sati za privedene u akciji “Komšija” – Nebojšu Vasiljevića, Darka Stojanovića i Zorana Pavlovića. Zadržavanje do 48 sati određeno i za Zlatka Milića.[/box]

6 Komentara

  1. Dok narod sa 1000dinara ne moze da kupi nista u prodavnici vlast mora da zaludjuje narod sa laznim aferama i pricama i da skrece temu sa glavnog problema. VIdecete, ove ce da puste za 48h jer nisu nista uradili nelegalno, tako je bilo i za bazene. DS ih je proveravao milion puta jos su ljuti protivnici pa nisu nista mogli da nadju, a sad kao ovi sto su sa njima u vlasti su nasli, smesno i cisto zaludjivanje naroda.

  2. Alo u kojoj normalnoj drzavi se neko iz stranke hapsi jer ostetio stranku? O cemu se ovde radi, pa SNS ima najbolji lokal u glavnoj, odakle pare?

    Za ovaj fudbal isto se pricalo vec godinu dana u saradnji sa ciganom iz solitera, a svaki poznavalac fudbala zna da tu ne moze da se osteti klub pored fife, fifa to bolje kontrolise sigurno od ovih nasih neznalica.

  3. Alo bre ljudi dal ste normalni, pa dal nasedate na ovakve gluposti koji bi direktor stranke radio na stetu iste, ocigledno je da se policija zaletela pa ne staje i to u saradnji sa nekim nazovi drukerima, prave lanac lajavaca koji ce pricati protiv lokalne vlasti koju svakako ne mogu da sruse, sto kaze Verko narod ga je i izabrao.

  4. Hapsi,hapsi,policijo? jel smo za ovo glasali gradonacelnice? da nam nedja,zlatko ,ivica itd.jos 4 god. “kraduckaju” i posle cao.to su vasi ljudi,vi ste ih postavili na funkcije.da li su krivi ili ne? ja mislim da jesu.pa dosta je bilo.a vi bolje bi bilo da se brinete o nekim ozbiljnijim stvarima,ako i vas ne grize savest,a pustite policiju i sud da se pobrinu za njih i njima slicnima.ima jos tu za hapsenje…..

Odgovorite