Princeza Katarina Karađorđević posetila Kragujevac

- -
0

katarina karađorđevićNj.K.V. princeza Katarina Karađorđević posetila je danas Trgovinsko ugostiteljsku školu “Toza Dragović“ u kojoj je pre deset godina iz fondacije kraljevske porodice realizovan projekat opremanja salona za frizerske i ugostiteljske usluge. Sa princezom školu je posetila i Vivijen Noithomas, predstavnica američke Cristallhouse fondacije u Evropi.

Cristallhouse fondacija realizuje projekte za unapređenje zdravstvene zaštite dece i obrazovanje učenika iz socijalno ugroženih porodica.

Posle posete Klinike za pedijatriju Kliničkog centra i vaše škole imamo jasnu sliku šta je naš sledeći korak i šta je potrebno ovim ustanovama. Namera nam je da ubuduće inteziviramo našu komunikaciju kako bismo bili upućeni u ono što je vama neophodno, a što smo u situaciji da poklonimo – rekla je Vivijen Noitthomas.

-Na našu pomoć uvek možete da računate, ponosna sam na ono što vidim i čujem, ponosna sam na našu decu i sigurna sam da će saradnja sa Cristallhouse fondacijom doneti dobroga i ustanovama i mladima – izjavila je princeza Katarina Karađorđević.

U okviru posete Kragujevcu, Nj.K.V princeza Katarina Karađorđević i predstavnica fondacije posetile su još Osnovnu školu “Vuk Karadžić“ u kojoj je od 2003. do 2011. godine realizovan projekat “Ravnopravnost u obrazovanju“ iz fondacije kraljevske porodice.

Nema komentara

Odgovorite