Prezentovan onlajn alat „Coin&Found“

- -
0

Grad Kragujevac, Kancelarija za mlade i Biznis inovacioni centar u saradnji sa konsultantskom kućom Casa Forte iz Beograda organizovali su onlajn edukativnu simulaciju biznisa Coin&Found. Projekat sprovodi Casa Forte u saradnji sa Univerzitetom Singidunum a uz podršku Digitalne inicijative Srbije.

Igra Coin&Found je dizajnirana kao edukacioni alat pomoću kojeg korisnici imaju priliku da kroz simulaciju realnih poslovnih situacija vide kako njihove odluke kao direktora fiktivnog preduzeća utiču na poslovanje. Poslovanje preduzeća ogleda se kroz bilanse stanja, uspeha, toka gotovine a merilo uspešnosti kroz racio pokazatelje. Coin&Found je softversko rešenje čiji je cilj edukacija mladih o preduzetništvu i poslovanju a mogu da ga koriste i preduzeća za projekciju poslovanja, testiranje, izradu budžeta i predviđanje godišnjih rezultata.

Kroz igricu koja se sastoji iz nekoliko modula 11 kandidata moglo je da nauči nešto novo i da na zanimljiv i drugačiji način vide kako njihove odluke utiču na poslovanje fiktivnog preduzeća.
Nakon predstavljanja Coin&Found alata na FINIZ konferenciji u Privrednoj komori Srbije, Kragujevac je prvi grad u kome se igradala ova on lajn igrica.

Nema komentara

Odgovorite