Premijera dokumentarnog filma “Believe” Džastina Bibera

- -
0

Believe (3)Premijera dugoočekivanog dokumentarnog filma o Džastinu Biberu, megapopularnoj muzičkoj zvezdi iz Kanade, „Justin Bieber’s Believe“ održaće se u okviru Teens night događaja 22. januara od 19h u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza.

Justin Bieber’s BELIEVE je konačno stigao! Ovaj neverovatni film će vam dati intiman pogled na turneju Believe, Džastina Bibera, rasprodatu širom sveta. Ne samo da ćete biti u prilici da doživite vizuelni spektakl uz koncertne snimke Džastinovih najvećih hitova, već ćete dobiti i specijalnu priliku da zavirite u bekstejdž i posvedočite kako je organizovana i sprovedena cela turneja. Film nudi i ekskluzivan pogled na Džastinov život van scene. Pratite Džastinov put od gubitnika koji je sanjao da svira na Madison Square Garden-u, do najveće pop zvezde, koja je postao danas.

Ovaj film je režirao Džon Ču, koji je režirao i prvi Džastinov dokumentarni film “Never Say Never”, a koji nažalost nije bio prikazivan u našoj zemlji. Svi obožavaoci Džastina Bibera, takozvani Belieberi, su učestvovali u velikoj kampanji koja je zaživela na društvenim mrežama, gde su glasanjem pokušali da izbore prikazivanje filma u svojoj zemlji.

Sve posetioce Teens night-a u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza očekuje poklon HEJ! magazin.  

Karte za Teens night i premijeru filma „Believe“ su već u prodaji.

Nema komentara

Odgovorite