Predstava mališana „Poletarca“ za Dan porodice

- -
0

poletarac

Obeležavanju međunarodnog Dana porodice u Kragujevcu, priključili su se mališani iz vrtića „Poletarac“, koji su na platou ispred zgrade Uprave grada izveli predstavu „Snežana i sedam patuljaka“ i pokretnu igru „Ding dong“.

Dan porodice roditeljima, deci i vaspitačima u ime lokalne samouprave grada Kragujevca čestitala je dr Gordana Damnjanović član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja a u ime Predškoske ustanove Nada Naumović, prisutnima se obratila direktorka Slavica Otović.

– Međunarodni dan porodice danas se obeležava u skoro svim vrtićima. Njega slavimo svaki dan jer nam je saradnja sa porodicom veoma važna. Ako znamo da je porodica osnovna ćelija svakog društva, onda moramo da je podržimo, osnažimo i da svakodnevno sa porodicom radimo bilo u radionicama gde promovišemo porodične vrednosti ili u humanitarnim akcijama koje organizuejmo – rekla je Slavica Otović.

U vrtiću „Crvenkapa“ već nekoliko dana roditelji zajedno rade sa decom, a danas je održana završna priredba na kojoj su prikazali sve na čemu sa radili.

Nema komentara

Odgovorite