Pozorište za decu: repertoar za mesec mart

- -
0

utorak_pozoriste_za_decu_hocu_da_budem_velikiPozorištu za decu mesec mart donosi predstave koje Kraguevčani vole – “Na belu nedelju”, “Kneginjica i zagonetke”, “Ah, taj zmaj”, “Lepotica i zver”, “Labudovo jezero” i ostale.

U sredu, 6. marta od 18 sati na sceni Pozorišta za decu biće izvedena predstava “Ah, taj zmaj” čiju režiju potpisuje Todor Valov.

U subotu, 9. marta od 12 sati na programu je predstava “Kneginjica i zagonetke” režisera Dragoslava Todorovića, koja je premijerno izvedena u mesecu februaru.

Sreda, 13. mart na scenu Pozorišta za decu donosi predstavu “Svemironična bajka” režisera i scenografa Milića Jovanovića. Predstava je na programu od 18 sati.

U subotu, 16. marta od 12 sati na sceni Pozorišta za decu biće izvedeno režisersko ostvarenje Juga Radivojevića, predstava “Lepotica i zver”.

U sredu, 20. marta u 18 sati biće izvedena predstava “Pepeljuga” čiju režiju potpisuje Živomir Joković.

“Uspavana lepotica” je još jedna predstava režisera Živomira Jokovića koja će biti izvedena u Pozorištu za decu i to u subotu, 23. marta u 12 sati.

Pred sam kraj meseca, 27. marta od 18 sati na sceni Pozorišta za decu naći će se koreografsko i režisersko ostvarenje Todora Valova, “Labudovo jezero”, praćeno muzikom P.I. Čajkovskog iz istoimene umetničke forme – baleta “Labudovo jezero”.

U subotu, 30. marta u 12 sati biče izvedena predstava “Na belu nedelju” režisera Veselina Bojdeva.

 

Nema komentara

Odgovorite