Poznato prvo ime trećeg Arsenal festa: Goblini u Kragujevcu

- -
0

goblin U periodu od 27. do 29. juna u Kragujevcu biće održan treći po redu Arsenal fest, a punk rock sastav “Goblini” prvo je poznato ime izvođača ovogodišnjeg Arsenal festa.

Šabački bend poznat je publici po pesmama “U magnovenju”, “Daleki put”, “Anja volim te”, “Luna”, “Ima nas”, “Cipjonka” i sl.

U karijeri “Goblina” Kragujevac ima posebno značenje – to je prvi grad u kom su devedesetih godina svirali van Šapca, Beograda i Novog Sada, a Branko Golubović – Golub, frontmen benda, kaže da je za bend taj nastup bio “prvi dodir sa ‘realnošću Srbije’ i prvo shvatanje toga šta ta realnost znači”.

Arsenal fest održava se u jedinstvenom prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, nekadašnjoj fabrici municije iz 19. veka, kao i u susednoj Zastavinoj bašti.

Ulaznice za Arsenal fest  od danas se mogu kupiti preko mreže Eventim po povlašćenoj ceni od 1.500 dinara za  komplet za sva tri festivalska dana (samo 500 kompleta je u prodaji u promo periodu). Prodajna mesta u Kragujevcu su Dom omladine Kragujevca i Arena Fun Factory Plaza.

Nema komentara

Odgovorite