Postani i ti Global host ovog leta!

- -
0

Global Host je projekat koji pruža priliku mladima da ugoste volontera iz inostranstva koji radi na nekom od AIESEC-ovih projekata u Srbiji.

“Svake godine, organizujemo velikih broj praksi kako za mlade iz Srbije, tako i za mlade koji dolaze iz celog sveta u našu zemlju! Ovog leta, došli smo na ideju da mlade koji dolaze u Srbiju, bliže upoznamo sa našom tradicijom, kulturom, običajima, hranom i generalno načinom života. Tu ti stupaš na scenu! Pomozi nam da Srbiju predstavimo u najboljem svetlu i time doprinesemo načinu na koji mladi posmatraju našu zemlju”, saopšteno je iz AIESEC.a.

Šta ti dobijaš?

• Upoznaćeš novu kulturu. Ne postoji bolji način da upoznaš nečiju kulturu od toga da stvarno i živiš sa tom osobom, bar na neko vreme.
• Steći ćeš nove prijatelje. Zamisli da kad odlučiš da otputuješ negde, umesto da plaćaš smeštaj, imaš prijatelja kod kog možeš da ostaneš, koji ti može pokazati grad i odvesti na najbolja “lokalna mesta”.
• Unapredićeš komunikaciju na engleskom ili nekom drugom stranom jeziku.
• Imaćeš osećaj “da radiš pravu stvar”. U ljudskoj je prirodi da se oseća ispunjeno i srećno dok pomaže drugoj osobi.
• Moći ćeš da učestvuješ na AIESEC-ovim aktivnostima tokom leta. Svakog leta imamo 150+ volontera iz celog sveta, kojima organizujemo različite aktivnosti i događaje. Kao naš domaćin, imaćeš priliku da se upoznaš sa ostalim volonterima i učestvuješ u svim zajedničkim aktivnostima i druženjima.

Koji su uslovi?

• Potrebno je da obezbediš smeštaj za tvog gosta. Mesto za spavanje, odmor i obavljanje svakodnevnih potreba.
• Besplatan pristup servisima/uslugama, kao što su voda, struja, internet, kao i korišćenje kuhinje.
• Bar jedan od članova porodice mora da zna engleski jezik (ili maternji jezik volontera.)

Prijavni proces:

1. Popuni prijavni formular
2. Očekuj poziv iz AIESEC-a
3. Sastanak
4. Potpisivanje ugovora
5. Odabir volontera
6. Skype sastanak i doček volontera

LINK ZA PRIJAVU

Nema komentara

Odgovorite