Posetite Career Insight 2013.

- -
0

Career days.“Projekat Career Days 2013. se ove godine prvi put realzuje u Kragujevcu. Pozivamo sve zainteresovane studente i mlade ljude da budu deo događaja u okviru ovog projekta, pod nazivom Career Insight. Ovaj događaj se održava 10. aprila u periodu od 12 do 16 časova u Hotelu Kragujevac. Career Insight se organizuje sa ciljem da mlade ljude bolje upozna sa radom i aktivnostima kompanija koje učestvuju na Career Days-u. Ovaj događaj je ključan jer će na njemu kompanije predstaviti sebe, svoje vrednosti i pozicije za koje će kandidati konkurisati u okviru projekta.”, rekla je Milena Mijatović, PR menadžer projekta.

Svi zainteresovani studenti i mladi ljudi moći će na ovom događaju da se informišu o mogućnostima koje im se nude u korporativnom svetu, da se informišu o konkretnim pozicijama koje se nude u kompanijama, koje su učesnice projekta „Career Days 2013“ kao i o znanjima, veštinama i kvalitetima , koji su potrebni za te pozicije. Kompanije učesnice na projektu su neke od vodećih domaćih i internacionalnih kompanija, koje su se uključile u rad ovog projekta, sa ciljem da zajedno sa studentima utiču na rešavanje problema nezaposlenosti u našoj zemlji. Takođe, svi zaintresovani moći će da ostave svoj CV u bazi podataka na sajtu Career Days-a, podaci iz baze CV-jeva će biti dostupni kompanijama i nakon završetka ovogodišnjeg projekta.

„Career Days“ je centralni projekat u oblasti razvoja karijere u Srbiji, koji devetnaest godina za redom realizuje studentska organizacija AIESEC. Usmeren je ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Ove godine pored Beograda, Niša i Novog Sada, prvi put se održava i u Kragujevcu.

Projekat su podržali: Grad Kragujevac, Nacionalna služba za zapošljavanje, FIAT Automobili Srbija, Hotel Kragujevac, Kragujevac Plaza, Sava osiguranje, Kragujturist, Credit Agricole, Vulović transport, Elmark i Ernst & Young.

Više informacija možete pronaći na internet stranici: www.careerdays.org.rs ili putem mail-a: careerdays@aiesec.org.rs

Nema komentara

Odgovorite