Porodični šoping festival u Plazi

- -
0

familiy shopping festŠoping centar „Kragujevac Plaza“, ovog vikenda organizovaće drugi „Family Shopping Fest“, organizovan u saradnji sa magazinima Story, Lisa, Mama i Men’s Health.

Svi posetioci će 24. i 25. avgusta moći da iskoriste neverovatne popuste i uživaju u brojnim besplatnim aktivnostima pripremajući se za povratak u školu i na posao. Program počinje u subotu od 11 sati i završa va se u nedelju u 22.

Najmlađi posetioci će moći da uživaju u mnogim besplatnim i interesantnim aktivnosti ma, uključujući mnoštvo edukativnih i zabavnih radionica. Bioskop „Cineplexx“ će organizovati Dečji filmski maraton sa specijalnim programom.

Mame će imati mogućnost da u Benetton radnji pronađu najbolji outfit za svoje mališane posle čega će moći da učes tvuju u reviji koja će se održati u nedelju od 15 sati u glavnom atrijumu. Na kraju revije biće izabrani princ i princeza za koje su nagrade obezbedili Benetton, Dexy Co i Mamma Zaga.

Dok se mališani zabav ljaju, dame će imati mogućnost da se opuste i osete total makeover u subotu i nedelju od 18 do 22 sata. Sve zainteresovane mame će moći da poziraju profesionalnom fotografu sa svojim mališanima i učestvuju u izboru za naslovnu stranu magazina Mama.

U subotu i nedelju, od 14 do 18 časova, cela porodica će imati priliku da ih profesionalni fotograf slika za porodični portret, učestvuje u Lisa Porodični Portret facebook aplikaciji i osvoji nagrade koje su obezbedili Idea, Diva, Beba Kids, Una Bijoux i Mamma Zaga.

Za jači pol, Arena Fun Factory je pripremila takmičenje u kuglanju i stonom fudbalu, koje će se održati u subotu od 19 sati. Najbolji učesnici će dobiti poklone Dress Code-a i Mamma Zage.

Tokom Family Shopping Fest vikenda, posetioci će imati priliku da uživaju u muzici DJ-a, osvoje poklone učestvovanjem u šoping igrici i dobiju besplatne savete o zdravim navikama i ishrani od 11 do 18 sati, u kutku zdravlja.

Kao specijalni dodatak celoj atmosferi, Šoping centar Kragujevac Plaza je za sve svoje posetioce pripremio besplatan koncert grupe „Frajle“ koji će se održati u subotu od 20 sati, u glavnom atrijumu.

Nema komentara

Odgovorite