Popusti za Kragujevčane na Zlatiboru

- -
0

zlatibor protokolU prisustvu predstavnika opštine Čajetina i grada Kragujevca, zlatiborskih i kragujevačkih hotelijera, Turistička organizacija Zlatibora i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“, potpisale su protokol o saradnji u prostorijama Biznis inovacionog centra. U okviru projekta „Grad partner u turizmu“, ovom prilikom promovisana je turistička destinacija Zlatibor, jedna od omiljenih destinacija Kragujevčana, sa posebnim akcentom na nove sadržaje i nove turističke usluge.

Projekat, u ovom slučaju, podrazumeva i odobravanje popusta svim gostima iz Kragujevca na hotelijerske usluge i izlete na Zlatiboru. Protokol o saradnji potpisali su Snežana Milisavljević, direktorka GTO Kragujevac i Darko Đurović, direktor TO Zlatibor.

– Turistička organizacija Zlatibor pokrenula je projekat „Grad partner“. Taj projekat praktično znači odobravanje popusta za sve goste koji dođu iz Kragujevca na Zlatibor u sledećih godinu dana, a taj popust iznosi i do 30 posto. Popusti se mogu ostvariti na usluge smeštaja, ishrane, izleta, tako da svi gosti koji se odluče da odmor provedu na Zlatiboru mogu ostvariti ove popuste u svim objektima koji učestvuju u ovom projektu, davanjem na uvid lične karte – kaže Darko Đurović, direktor Turističke organizacije Zlatibor.

Protokol o saradnji predstavlja podstrek i motiv za saradnju i na drugim poljima, između Kragujevca i Čajetine.

– Za Turističku organizaciju Kragujevca i grad Kragujevac ovaj protokol je izuzetno važan i mi u narednom periodu očekujemo zajedničke marketinške nastupe i pripremamo već posebne turističke programe, za različite tržišne segmente, za đačku populaciju, za stariju populaciju, za poslovne ljude, tako da će Kragujevac u zlatiborskom kraju imati promociju ne samo turističkih nego i privrednih potencijala. Očekujemo da će ova saradnja na turističkom nivou biti proširena i na druge oblasti, ali to je već na predstavnicima Čajetine i Kragujevca – kaže Snežana Milisavljević.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite