Ponovo puni kontejneri – problem je mehanizacija

- -
0

U Kragujevcu je, posebno poslednjih dana, evidentan problem sa odvoženjem smeća. U mnogim naseljima kontejneri su već danima puni. U JKP “Čistoća” kažu da imaju probleme sa mehanizacijom, ali obećavaju da će smeće biti odneto veoma brzo.

smeće 1

U “Čistoći” kažu da su svesni problema. Rade, kažu, na tome da se kamioni osposobe da u što kraćem roku kontejneri budu ispražnjeni. Najviše problema ima u delovima grada gde se ulice ne čiste od snega, ali nije mnogo bolja situacija ni na drugim lokacijama.

zoran-j

“Veliki broj kamiona nam je u kvaru. Svestan sam nezadovoljstva građana, ali činimo sve kako bi posao bio urađen i kontejneri ispražnjeni. Uprkos staroj mehanizaciji uspeli smo da Zimska služba radi kvalitetno, što je prethodnih dana bio prioritet”, kaže za Ritam grada direktor JKP “Čistoća” Zoran Jovanović.

smeće 3

On je istakao da će polovinom godine kada stignu novi kamioi smećari “Čistoća” daleko bolje i kvalitetnije obavljati svoj posao. Kaže da je ubeđen da će i građani koji su sada s pravom ljuti, biti zadovoljni načinom rada “Čistoće”.

Nema komentara

Odgovorite