Policija snima navijače na utakmici Radnički – Cedevita

- -
2

policija snimaPolicijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu snimaće video kamerama i fotografisati učesnike košarkaške utakmice ABA lige, između Radničkog i Cedevite iz Zagreba, koja se igra sutra od 19 časova u hali „Jezero“.

Policijska uprava u Kragujevcu uputila je poziv svim posetiocima, posebno navijačkim grupama, da sportski i korektno bodre svoj klub. Protiv onih koji budu vršili krivična dela ili narušavali javni red i mir, biće preduzete sve zakonom propisane mere.

2 Komentara

  1. Kojim navijackim grupama kada cedevita nema navijace? Kakva glupost jedino sto im je bitno da nabiju dnevnice u svoje dzepove, nema fudbalskih utakmica pa im je ovo jedini izvor prihoda… na kosarci u ovoj aba ligi nije bilo nikakvih nereda pa cudi njihova odluka sa snimaju i jos pozivaju navijacke grupe kao da ko zna ko dolazi a ne cedevita… da nije smesno bilo bi tuzno…

  2. Pozivaju navijace da sportski i koektno bodre svoj klub.Svasta.Pa oni to uvek rade,korektno bodre svoj klub.Trebali su da kazu da ne vredjaju goste.

Odgovorite