Pokret “Levijatan” je u okolini Kragujevca zatekao ambar pun pasa (VIDEO)

- -
1

Pokret “Levijatan” protiv nasilja nad životinjama je u okolini Kragujevca zatekao ambar pun pasa među kojima su i njihovi bili smešteni. Apeluju da im je preko potrebna pomoć, kako u vidu hrane, lekova i smeštaja. Navode da nisu sigurni da mogu sa svojim zalihama da spasu sve pse. 

U okolini Kragujevca nalazi se “pansion” u vlasništvu B.M. gde smo u februaru i mi odveli naših par pasa spašenih početkom nove godine. Kako to već uvek biva, pri prvom susretu sve je bajno i sjajno. Stižu lepe fotke i sve je kao u bajci. Uskoro nam stiže poruka iz Kg koja nam skreće pažnju da je jedan pas uginuo pod bizarnim i nerealnim okolnostima te da se telo psa nije predalo vlasniku. Odlazimo u pansion nenajavljeni i zatičemo pakao. Snimci ne mogu dočarati zlo koje je zatečeno. U kući ranije vidjenoj je bio samo jedan pas, zatvoren u prostoriji punoj slomljenog stakla. Bez vode i hrane. U ostalim prostorijama sve u haosu, fekalije na sve strane i tragovi krvi. Pored kuće je veliki ambar, unutra smo našli preko 20 pasa. Ambar nema prozore otvorene, nema ventilaciju. Psi u nekoliko bokseva bez hrane, posude za vodu mahom prazne ili jako prljave. Boksovi i ostatak ambara prekriveni fekalijama. Nigde posuda za hranu sa ostale pse koji trče oko nas. Na naše oči pas koji je spašen iz pakla i doveden tu na čuvanje jede svoj izmet…Možemo vam ovde sada napisati još grozota ali to nam nije cilj, za to imate video snimke. Počeli smo izvlačenje svih 25+ pasa i potrebni su nam pre svega privremeni smeštaji kako bi se ovaj pakao završio te vam garantujemo da se ovi zlotvori neće više nikada baviti životinjama. Ide vreme odmora, pazite kome ostavljate svoje ljubimce.” – opisali su detaljnije.

www.levijatan.org
PayPal: support@levijatan.org
Dinarski : 190-16980-69

1 komentar

  1. A zasto neko ne postavi pitanje ko su vodeci ljudi u levijatanu i cime se zaista bave? Sigurno ne zive od humanog rada tako sto vodaju pse po ambulantama.

Odgovorite