Poklanjamo 3×2 karte za film „Štrumpfovi 2“

- -
2

Štrumpfovi 2 plakatPortal Ritam grada u saradnji sa bioskopom „Cineplexx Kragujevac Plaza“, poklanja svojim čitaocima 3×2 ulaznice za animiranu avanturu „Štrumpfovi 2“ (sinhronizovan) 3D, koji je na programu večeras, od 19.00 sati.

U novom akciono animiranom filmu Štumpfovi 2, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Nevaljalci. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Nevaljalce u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Nevaljalcima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs U naslovu obavezno napišite „Štrumpfovi 2“. Mejlovi koji ne sadrže naslov neće biti pregledani.

Izvlačenje dobitnika je u 15 časova.

2 Komentara

Odgovorite