Počinje praznična sezona u “Kragujevac Plazi”

- -
0

U petak, 8. decembra, Šoping centar “Kragujevac Plaza” otvara prazničnu sezonu i obeležava početak perioda sjajnih iznenađenja i specijalnih popusta koji će trajati do 10. januara.

Na centralnom atrijumu, 8. decembra u 19 časova nastupiće gudački kvartet „Wonder Strings“ koji će uz tonove klasične muzike i savremene hitove poseticoma dočarati magiju praznične atmosfere. Najmlađi posetioci uživaće u specijalnom, dečijem, kutku na prvom spratu centra u kome ih očekuje kreiranje ukrasa i kićenje jelke od 16 do 20 sati. Za pobednike Instagram konkursa #najsladjiukras “Plaza” je pripremila poklone.

U subotu 9. decembra u 12 sati “Plaza” otvara vrata za ljubimce svih vrsta i upoznaje ih sa Deda Mrazom koji specijalno dolazi zbog četvoronožnih ljubimaca i donosi paketiće. Ove godine i napuštene kuce i mace obradovaće se novogodišnjim praznicima, a u ulozi Deda Mraza biće svi oni koji budu došli na druženje. Naime, svi oni koji 9.decembra budu deo novogodišnje bajke za ljubimce imaće priliku da pokažu svoju humanost i simboličnim paketićem daruju napuštene kuce i mace.

Iz Šoping centra “Kragujevac Plaza” pozivaju sve vlasnike ljubimaca i ljubitelje životinja da donesu hranu za kuce i mace (granule, konzervice), otvore svoje stare ormare, pronađu tople prostirke, igračke, garderobicu, sve ono što njihovom ljubimcu neće biti neophodno, a nekome će mnogo značiti. Svi prikupljeni pokloni biće podeljeni udruženju “Crvena Šapica” koje brine o napuštenim životinjama, a kojima je pomoć uvek potrebna.

Praznična sezona u Šoping centru Kragujevac Plaza trajaće do 10. januara 2018. godine kada će svi posetioci uživati u sjajnoj kupovini i zabavi, specijalnom repertoaru Cineplexx bioskopa i brojnim iznenađenjima.

Spisak radnji u kojima Vas očekuju popusti i program otvaranja praznične sezone možete videti na Kragujevac Plaza facebook stranici i zvaničnom sajtu šoping centra.

Nema komentara

Odgovorite