Počelo „Leto u FAS-u“

- -
0

leto u fasuU kragujevačkoj fabrici FIAT Automobili Srbija (FAS), po drugu godinu zaredom, juče je počela manifestacija „Leto u FAS-u“ (FAS Summer). Očekuje se da će u ovoj zabavno-edukativnoj manifestaciji, koja će trajati do 18. jula, učestvovati preko 400 dece zaposlenih u FAS-u, starosti od pet do 11 godina.

Pored toga, FAS je predstavio i 56 svojih tim lidera za period februar-maj iz pogona Karoserije, Lakirnice i Montaže, koji će biti nagrađeni vikendom na Zlatiboru, kao i vaučerima, čije vrednosti zavise od rangiranja uspešnosti.

– Izuzetno nas raduje što će i ovog leta deca naših zaposlenih imati priliku da se lepo zabave i mnogo toga novog i korisnog nauče tokom trajanja naše sada već tradicionalne manifestacije Leto u FAS-u. Za njih smo pripremili zanimljiv i raznovrsan program, koji će doprineti da provedu nezaboravne letnje dane u prijatnom okruženju – rekao je Frančesko Ćanća, direktor FAS-a.

On je dodao da su „FAS-ovi zaposleni najvrednije što kompanija ima i da je zbog toga FAS posvećen razvoju dobrih odnosa ne samo sa zaposlenima, već i sa njihovim porodicama, pošto samo srećni i zadovoljni zaposleni mogu da proizvode vrhunske proizvode.“

Projekat LETO U FAS-u ove godine se sprovodi u saradnji sa privatnim kragujevačkim vrtićem „Vrabac“, a za decu zaposlenih u FAS-u biće organizovane zanimljive zabavno-edukativne radionice iz engleskog jezika, kreativne i dramske radionice, zatim fudbal, gimnastika, folklor, kao i radionice o zaštiti životne sredine i recikliranju, o bezbednosti dece u saobraćaju – Smart Kid, dok će klovn i mađioničar biti zastupljeni  jednom nedeljno. Pored toga, planirane su i specijalizovane radionice o nastanku/razvoju automobila.

Nema komentara

Odgovorite