Plivajmo za Danicu!

- -
3

plivajmo za danicuUdruženje mladih Kragujevca KG Polis, Sportski klub Foka, Radio televizija Kragujevac i internet portal Ritam Grada, udružili su snage sa Sportskim centrom Park kako bismo svi zajedno sugrađanski pomogli humanitarnu akciju Srce za Danicu. Dogovorili smo se da svi pozovemo sve koje znamo i da zajedno pokažemo humanost na delu.

Tim povodom u subotu, 2. februara, sav prihod od noćnog kupanja na zatvorenom bazenu namenjen je Danici kojoj je hitno potrebna  transplatacija srca kao jedina nada da nastavi da živi normalnim životom.

U periodu od 21 sat do ponoći sa plaćenom ulaznicom za noćno kupanje u iznosu od 300 dinara daćete svoj skromni, ali neophodan doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Mladi Kragujevca su se pokrenuli i pozivaju Kragujevčane svih uzrasta da se u što većem broju odazovu. Čak i ako niste plivači, dođite da se družimo. Znamo da u našem gradu ima mnogo ljudi velikog srca i zato želimo da pomognemo da još jedno srce zdravo zakuca zajedno sa našima.

3 Komentara

  1. isao sam ja po ceo dan ,gore dole,levo desno i ispao budala.vise ne. a za Danicu sam vec uplati novac,koliko se moze, POMOZI BOZE DANICI.

Odgovorite