“Pali” kradljivci iz butika

- -
0

Kragujevačka policija sinoć je uhapsila tri osobe iz Mionice, koje su na širem području Kragujevca u buticima krale garderobu. Tom prilikom, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela krađa, NEBOJŠI R. (46), SAŠI J. (38) i SLOBODANU M. (48) određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. U putničkom vozilu koje su koristili policija je pronašla svu oduzetu garderobu.

Postoje osnovi sumnje da je Nebojša R., dok su Saša J. i Slobodan M. u buticima razgledali i probali odevne predmete i na taj način odvlačili pažnju prodavačicama, sa rafova vešto skidao robu, sakrivao je ispod mantila i odnosio u nedaleko parkirano putničko vozilo ”fiat lančia”. Ovim vozilom, čiji je vlasnik Slobodan M., oni su juče doputovali u Kragujevac.

Trojica Mioničana policiji su se učinili sumnjivim, izvršen je pregled vozila u centru Kragujevca i tom prilikom pronađeni su ukradeni odevni predmeti. Do sada je utvrđeno da su, na ovaj način, oni izvršili krađu u šest butika, a sumnja se da ima još oštećenih.

Nebojša R., Saša J. i Slobodan M. će sutra, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

Nema komentara

Odgovorite