Paintball teren kod Šumaričkog jezera čeka baš na vas!

- -
2
Pre nekoliko dana je u Kragujevcu otvoren Paintball kod Šumaričkog jezera. Ovo je  jedini Paintball teren u našem gradu koji se prostire na oko 2500m2. Radno vreme je od 8-20h, a termini se zakazuju. Kompletna oprema za decu uzrasta od 6-12god, kao i za odrasle čeka baš na vas!

Ova uzbudljiva igra, bazirana na adrenalinu i zabavi, jača karakter, uči timskom radu, gradi samopouzdanje, razvija duh vođe, idealna je aktivnost za oslobađanje od stresa i relaksacije nakon dnevnih obaveza, a takođe oživljava avanturistički duh. Paintball je sport gde su žene i muškarci u potpunosti ravnopravni, i gde životno doba igrača nije presudno. Razmišljanje, odlučnost i brzo reagovanje kvaliteti su potrebni za pobedu. Inteligencija, a ne puka snaga, brzina i spretnost, ključ je uspeha. – izjavio je Nenad Miljojković.

Više informacija o kontaktima možete naći na linku .
Dok više o igri i prvilima pročitajte ovde.

2 Komentara

  1. Baš lepo što će tu da se puca… može i da se strelja sa tim bojama, i to je tradicija duga već skoro 80 dodina, koju je odobrio lično gradonačelnik Nikolić veliki ljubitelj tradicije. I to na jezeru koje je u spomen parku Šumarice koji je spomenik kulture kao memorijalni park. Neka napravi i ZOMBI park umesto diznilenda, tu u Šumaricama, bilo bi baš prelepo !!!

Odgovorite