Otvorena i druga “Lidl” prodavnica u Kragujevcu

- -
0

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova drugu prodavnicu u Kragujevcu, na adresi Kraljevačkog bataljona 42a.

Kao i prilikom svakog otvaranja, “Lidl” nastavlja s praksom dobrog raspoloženja, pa su svi Kragujevčani, koji su ovog jutra prisustvovali otvaranju, mogli da kupuju proizvode po akcijskim, a ovoga puta i rođendanskim cenama, jer je 11. oktobra godišnjica “Lidlovog” poslovanja u Srbiji.

„Sutra obeležavamo naš prvi rođendan i godinu dana uspešnog poslovanja u Srbiji. U duhu slavljeničkog raspoloženja, srećni smo da imamo priliku da otvorimo i drugu prodavnicu u Kragujevcu, što je dokaz da smo sa potrošačima u ovom gradu izgradili odnos obostranog poverenja. Interesovanje koje su pokazali građani Kragujevca nas motiviše da prevaziđemo sva očekivanja i učinimo da im koncept jedinstvene kupovine pažljivo odabranih proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta bude još dostupniji“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija “Lidl Srbija”, Martina Petrović.

Na policama novootvorene prodavnice u Kragujevcu je 1.600 pažljivo odabranih proizvoda, a osim “Lidl” brendova, taj diskontni lanac nudi i 350 proizvoda domaćih dobavljača.

Radno vreme svih “Lidl” prodavnica, uključujući i novu prodavnicu u Kragujevcu, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji. Podsećamo, prva prodavnica u Kragujevcu otvorena je u oktobru prošle godine na adresi Save Kovačevića 50B, dok se nova nalazi u Kraljevačkog bataljona 42a na više od 5 kilometara razdaljine.

Kompanija “Lidl” deo je nemačke “Švarc grupe” (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih diskontnih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, “Lidl” je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

“Lidl” je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 33 prodavnice u 24 grada širom zemlje.

Nema komentara

Odgovorite