Otvoren Sajam komunalne opreme

- -
0

sajam komunalne opremePreko 30 proizvođača i prodavaca komunalne opreme i mehanizacije izlagači su ovogodišnjeg 12. Međunarodnog sajma komunalne opreme „Komdel expo“ koji je danas otvoren na „Šumadija sajmu“.

Uprkos teškoj ekonomskoj krizi koja pogađa i komunalni sektor, izlagači su uspeli da se pojave na Sajmu, da održe kontinuitet i izlože novu komunalnu opremu. Otvarajući sajam, Zoran Jovanović, član Gradskog veća zadužen za komunalnu privredu, naglasio je da je najvažnije u teškim vremenima održati kontinuitet, a ovakvi sajmovi posebno su važni za male opštine koje nemaju priliku da mnogo putuju i upoznaju se sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti. Sajam će biti otvoren naredna tri dana, a u okviru pratećeg programa najavljena je prezentacija specijalnog komunalnog vozila „MUVO“ i posipača „LIQUID“.

Organizatori Sajma su poslovno udruženje „Komdel“ i „Šumadija sajam“, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Stalnom konferencijom gradova i opština, a generalni pokrovitelj je grad Kragujevac.

Nema komentara

Odgovorite