Otvoren “Lidl”, tokom prepodneva velika gužva

- -
1

“Lidl” od jutros ima prodavnicu i u Kragujevcu. Kupcima je na raspolaganju 1.500 razičitih proizvoda, od kojih je 350 domaće proizvodnje.

Za prve dane rada “Lidl” je obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima. U toj radnji najavljuju najpovoljniju potrošačku korpu u Srbiji i asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

“U ime celog tima Lild Srbija želeo bih da kažem da smo jako srećni što otvaramo objekat i u Kragujevcu. Zahvaljući lokalnoj samoupravi koja je stvorila pozitivnu atmosferu sa lakoćom smo ispunili sve zadatke i od danas našim potrošačima možemo da ponudimo prepoznatljive Lidl brendove veoma dobrog kvaliteta, kao i domaće proizvode”, rekao je Dalibor Lazić, predstavnik kompanije “Lidl Srbija”.

Nemački maloprodajni diskontni lanac “Lidl“ istovremeno je otvorio 16 prodavnica u 12 gradova Srbije, pet u Beogradu i po jednu u Novom Sadu, Nišu, Leskovcu, Užicu, Boru, Somboru, Šapcu Subotici, Smederevu Zrenjaninu i Kragujevcu.

U ovom trgovinskom lancu akcije počinju četvrtkom i ponedeljkom. Asortiman neprehrambenih proizvoda poput odeće, malih kućnih aparata, baštenskih alata i drugih, redovno se smenjuju u kratkotrajnoj ponudi. Još jedna specifičnost ovog diskonta je da su cene istaknute iznad proizvoda na koje se odnose.

Lidl prodavnica je otvorena svakog dana u nedelji od 8 do 22 časa, a prvog radnog dana zabeležena je velika gužva.

1 komentar

Odgovorite