Otvaranje praznične sezone u „Plazi“

- -
0

qe569a9q copyŠoping centar „Kragujevac Plaza“ je i za ovu prazničnu sezonu pripremio bogat novogodišnji program ispunjen brojnim zanimljivim događajima, besplatnim za sve posetioce. Praznična sezona počinje u subotu, 6.decembra, u sjajnom ritmu zagrevanja za prazničnu kupovinu i zabavu.

Prvi vikend decembra biće obeležen specijalnim popustima koji će važiti samo tokom subote i nedelje i odličnom zabavom, a za sve posetioce biće održan besplatan koncert „Tropico band-a“, u subotu od 19 sati, u centralnom holu. Nakon toga biće priređen vatromet ispred Šoping centra.

Deda Mraz u Plazu stiže 13. decembra kada će svi mališani moći da se fotografišu i učestvuju u foto konkursu „Deda Mraz i ja“. U nedelju, 14. decembra, „Kragujevac Plaza“ će svoja vrata otvoriti i kućnim ljubimcima koji će moći da se slikaju sa Deda Mrazom i dobiju novogodišnje paketiće.

Kao deo specijalne novogodišnje atmosfere, u subotu, 20. decembra, posetioci će imati jedinstvenu priliku da uživaju u kabareu Radeta Marjanovića – Dobra stara vremena, sa specijalnim gostima Tanjom Bošković i Ljiljanom Stjepanović.

Posetioci će moći da učestvuju i u Novogodišnjoj nagradnoj igri koja će trajati od 6. do 28. decembra. Za svaki iznos od 2.000 dinara potrošen u „Kragujevac Plazi“ tokom ovog perioda, posetioci stiču mogućnost učešća u nagradnoj igri i osvajanja neke od sjajnih nagrada: Porodično putovanje u Dizinilend Pariz, Samsung LED TV, Laptop Lenovo, tri vaučera od po 5.000 dinara za IDEA supermarket i dva vaučera od po 5.000 za Home Center. Potrebno je da po završenoj kupovini kupci uzmu svoj kupon u centralnom holu, popune ga i ubace u nagradnu kutiju.

Nema komentara

Odgovorite