Oprez! Izaberi život!

- -
0

izaberi životU dve kragujevačke osnovne škole Milutin i Draginja Todorović i Đura Jakšić, Medija centar «Železnica Srbije» ad. organizovao je predavanje o bezbednosti na putnim prelazima pod nazivom Oprez! Izaberi život!

Sa ciljem da se na odgovarajući način ukaže na opasnosti i đaci upoznaju sa pravilnim učestvovanjem u saobraćaju preko putnih prelaza, učenicima je prikazana multimedijalna prezentacija «Oprezno je bezbedno» edukativno-zabavnog sadržaja prilagođena uzrastu nižeg osnovnog obrazovanja. Kako bi se ostvarila dobra komunikacija i postigao odgovarajući efekat, predavanja su organizovana kroz interaktivne radionice.

U ovoj školskoj godini Medija centar «Železnica Srbije» realizovao je predavanja u osamnaest osnovnih škola i to u Beogradu, Mladenovcu, Požarevcu, Velikom Gradištu i danas u Kragujevcu. Akcija «Oprez! Izaberi život!» deo je međunarodne kampanje o podizanju svesti svih učesnika u saobraćaju pri prelasku preko pruge, koja se organizuje još od 2010. godine. Do sada je multimedijalnoj prezentaciji prisustvovalo oko 18.850 osnovaca u 117 osnonih škola iz 43 mesta u Srbiji.

Nema komentara

Odgovorite