Olujni vetar odneo krov sa zgrade na Aerodromu

- -
0

krov oluja aerodromKragujevac je danas oko 13 sati zahvatila jaka kiša praćena olujnim vetrom, koji je sa krova stambene zgrade u naselju Aerodrom odneo kompletan krov, a srećom niko nije povređen.

– Olujni vetar odneo je limeni krov površine 100 kvadratnih metara sa stambene zgrade u ulici Vladimira Rolovića 33 u naselju Aerodrom – izjavio je načelnik odeljenja za elementarne i druge nepogode, Dragoš Radovanović.

Stanari zgrade su u izjavi Tanjugu rekli „da je krov naknadno rađen, da su tužili izvođača radova, jer nisu bili zadovoljni izvršenim radovima“.

Olujni vetar trajao je oko 15-ak minuta i prema dosadašnjim podacima odeljenja za elementarne i druge nepogode, oborio je i jedno stablo u blizi Prve kragujevačke gimnazije, pri čemu je oštećeno jedno vozilo.

Usledn olujnog vremena i sa stambene zgrade u centru grada, u neposrednoj blizini „Trga Fontana“, visi deo limenog krova.

Da li je još negde olujni vetar pričio štetu biće poznato kasnije, ali kiša i vetar su prestali i oko 14 sati Kragujevac je obasjavalo sunce.

FOTO: Tanjug/Miloš Milivojević

Nema komentara

Odgovorite