Održavanje javne rasvete

- -
1

grb kragujevac

Gradsko veće na danas održanoj sednici dalo je saglasnost Gradskoj upravi za komunalne i inspekcijske poslove da zaključi ugovor sa SZR Gorionik Milutinović Jovica PR Salakovac radi održavanja javnog osvetljenja na gradskom i seoskom području.

Ugovor će biti zaključen na period od 12 meseci, a ta firma održavaće svetiljke i noseće elemente, zatim vodove javne rasvete, upravljačke, regulacione i zaštitne elemente.

Gradsko veće dalo je i saglasnost na rang listu podnosilaca zahteva za 30 odgajivača kojima će biti poverena na čuvanje i uzgoj priplodna jagnjad iz gradskih robnih rezervi.

1 komentar

  1. Vise od godinu dana postavio sam pismeni zahtev u mesnoj zajednici u ime stanovnika da na uglu kragujevackog bataljona i boracke ulice i u samoj ulici nerade vise sijalica koje smo sami menjali ali mislimo da postoji drugi problem gde sijalice pucaju svakih mesec dana.Skretanjem noci sa kragujevackog bataljona u boracku vise kula je sletelo u kanal zato sto nije ista osvetljena.ZAMOLIO BIH PREDUZECE ZADUZENO ZA OSVETLENJE DA RESI PROBLEM.

Odgovorite