Odbornik iz Kragujevca na Treningu za odbornike pripadnike romske nacionalne zajednice

- -
4

NDI trening za odbornike lokalnih parlamenataOdbornik u Skupštini grada Kragujevca, Dragan Dimitrijević-Pepac pohađaće “Trening za lokalne odbornike/odbornice – pripadnike romske nacionalne zajednice”  koji se održava ovog vikenda, 9. i 10. februara, u Nišu.

Organizator treninga je Nacionalni demokratski institut (NDI), neprofitna međunarodna organizacija koja pruža podršku jačanju demokratskih institucija širom sveta kroz učešće građana, otvorenost i odgovornost vlasti.

Trening će voditi iiskusan NDI-ev trener Hajra Bugujevci, a teme kojima će se baviti učesnici ovog treninga su uloga odbornika u lokalnoj skupštini, budžet lokalne zajednice, komunikacija sa građanima.

4 Komentara

  1. romi imaju veca prava i od nas SRBA u Srbiji.a narocito u KG-u,zato sto je gradonacelnik iz njihovog kraja,komsije.a i jel neko ispituje kakva je ovo organizacija ndi…ko to finansira,za kakva prava se bore i sto bas ovde organizuju,pazi trening.jao SRBIJO sta si docekala.da se trenira komunikacija ,ponasanje ,demokratija

  2. Ne razumes ti to, . Vazno je da si srbovao i to gde, po tastaturi.Na zalost jesmo stigli dotle da i takve stvari moramo da treniramo, zbog takvih. Bolje komsija ROM, nego znacka.

  3. pa ti nosis znacku onu komunisticku,crvena petokraka,idi spavaj cale,komplikovano je to za tebe………….

Odgovorite