Od danas četiri jednosmerne ulice

- -
2

jednosmerneZavršeni su radovi na postavljanju vertikalne signalizacije kojom se utvrđuje novi režim saobraćaja u ulicama Prešernovoj, Moravskoj, Mihajla Iveše i Marka Miljanova na osnovu Rešenja Gradske uprave za poslove lokalne samouprave i opšte uprave.

Shodno završenim radovima, od danas se počinje sa primenom novog režima saobraćaja, na osnovu postavljene vertikalne signalizacije, pa pomenute ulice menjaju režim u jednosmerni saobraćaj.

2 Komentara

  1. Mislim da bi trebalo sve ulice u Kragujevcu da budu jednosmerne, kako bi nas Parking servis mogao iskoristiti pola ulice za naplacivanje parkinga, a ostalo sta ostane za saobracaj. Takodje apelujem na vlasnike garaza i parking mesta u dvoristima da ustupe taj prostor chikama koje ce to uvrstiti u svoje zone. Ako ugledam neki metar asfalta koji nije obelezen, javicu im.

    Polako se pretvaramo u Beograd sto se tice funkcionisanja saobracaja u jednosmernim ulicama, a svi znamo koliko je to otezalo zivot njima, a i nama koji cemo provoditi u guzvama u automobilima, javnom saobracaju i sl.

    Sada su u pitanju manje ulice, a sta ce biti sutra?

Odgovorite